De Kluswijs Surhuisterveen Sterrenservice

De Sterrenservice van Kluswijs! 


Bij Kluswijs Surhuisterveen willen we meer zijn dan een 'bouwmarkt'. Voor ons houdt uw klusverhaal niet op bij de uitgang; wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn met onze expertise en denken graag met uw klusplannen mee. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid aan een project begint.


 De Klushulp

Of u nu van plan bent zonwering aan te schaffen, een andere laminaatvloer of nieuwe deuren in uw huis wilt, wij komen bij u thuis de boel opmeten, inmeten en geven gratis advies! Mocht u besluiten om de producten bij ons aan te schaffen, dan verzorgen wij de montage ook in vele gevallen gratis*! Dat houdt in dat het ophangen, afhangen, monteren en plaatsen van de bij onze gekochte spullen vaak bij de prijs in zit! (*niet geldig i.c.m. andere acties). Bij grotere klussen hanteren wij een montage tarief van slechts €29,95 per uur inclusief BTW en zonder voorrijkosten!


 Maatwerkkast-service 

Wanneer u een maatwerkkast van het merk Raffito bij onze KW-Wonen koopt komen wij deze gratis* bij u thuis inmeten, bezorgen en plaatsen. Voor iedere ruimte een mooie en passende oplossing. Een greep uit de vele mogelijkheden: Volledig op maat gemaakt tot een hoogte van 279 cm. Met de sterke aluminium omlijsting kunt u ook meervlak deuren samenstellen door bijvoorbeeld hout en glas te combineren. Ook sfeervolle landelijke deuren, van romantisch klassiek tot stijlvol modern. Het interieur is volledig in te delen naar uw eigen opbergbehoeften. Levertijd circa 15 werkdagen en maar liefst 10 jaar garantie. (*niet geldig i.c.m. andere acties). 


 Gratis Montage Raamdecoratie

Ook komen wij gratis* bij u thuis uw gordijnen, vitrages en/of luxaflex inmeten, bezorgen en monteren. Daarnaast kunnen wij ervoor zorgen dat alles voor een gering tarief voor u op maat wordt gemaakt om dit vervolgens gratis bij u thuis te monteren. (*niet geldig i.c.m. andere acties). Opbergkasten:

Voor opbergkasten bent u bij Kluswijs Surhuisterveen ook op het juiste adres. In het assortiment hebben wij diverse soorten opbergkasten.
Enkele voorbeelden hiervan zijn: draaideurkasten, zweefdeurkasten en vouwdeurkasten. Ook deze opbergkasten komen wij gratis bij u thuis bezorgen en monteren (niet geldig i.c.m. andere acties). 


 Niet Goed? Geld Terug!

Niet tevreden met uw aankoop? Breng het artikel dan binnen 14 dagen terug in de originele onbeschadigde verpakking en met de kassabon. U kunt het artikel dan ruilen of uw geld terug ontvangen.
Blisterverpakkingen dienen aan de achterkant netjes open gesneden te worden, zodat het product geschikt blijft voor wederverkoop.


 Betaalgemak

In onze bouwmarkt kunt u eenvoudig met uw PIN, VISA of MasterCard betalen. 


 Folderverspreiding

Wij streven ernaar dat u de Kluswijsfolder op tijd in uw brievenbus valt. Het kan voorkomen dat u de folder niet ontvangt of dat u klachten heeft over de bezorging van folder, bel dan met de Alfa Groep Servicelijn 055-5789714. 


 Op maat gezaagd

Alle bij Kluswijs gekochte houtartikelen (m.u.v. tuinhout) en plaatmateriaal zagen wij gratis 'transportgereed'. Extra zaagwensen realiseren wij tegen een geringe vergoeding.