Over Kluswijs SurhuisterveenKluswijs Surhuisterveen
Negen speciaalzaken onder een dak? Bij Kluswijs Surhuisterveen is dat de gewoonste zaak van de wereld. De Feanster onderneming noemt zichzelf niet voor niets het grootste Doe Het Zelf-Warenhuis van Surhuisterveen en de wijde omgeving. Kluswijs Surhuisterveen is behalve een reguliere bouwmarkt, meer dan dat. Op deze website kunt u alles vinden over de Kluswijs van Surhuisterveen. U kunt onder het kopje afdelingen een kijkje nemen op de verschillende afdelingen. Daarnaast kunt u bij de verschillende menus bovenaan deze pagina nog meer informatie vinden over Kluswijs. Hiernaast verwelkomen wij u ook graag in onze vernieuwde vestiging. Hier kunt u met eigen ogen zien dat wij de grootste bouwmarkt van Oost-Friesland zijn!


Wij bieden u alles op het gebied van bouwen, aankleden en decoreren in en rondom het huis. Daarbij is vernieuwen een van de sleutelwoorden. We volgen de laatste mode en houden het bedrijf up-to-date, vertelt bedrijfsleider Andries van Houten van de Feanster bouwmarkt. Een goed voorbeeld daarvan is onze nieuw toegevoegde woonwinkel de KW-Wonen. Met de leukste woonaccessoires en nieuwste trends. Ook kunt u hier terrecht voor vakkundig interieur en kleuradvies.

 
De geschiedenis van Kluswijs Surhuisterveen


In 1989 is de Kluswijs begonnen als Formido in Surhuisterveen. Tot op heden is de winkel op haar allereerste plekje gebleven en inmiddels is deze  niet meer uit Surhuisterveen weg te denken. Vanuit de richting Harkema/Augustinusga betrekt de onderneming een vaste plaats in het aangezicht van Surhuisterveen. In de voormalige machinefabriek beschikt onze bouwmarkt over een zee aan ruimte waarmee de bouwmarkt zich kan specialiseren tot een super-speciaalzaak. Een zaak waarin door een shop-in-shop formule negen afdelingen zijn opgesteld, allemaal onder de naam Kluswijs Bouwmarkt. De onderneming noemt zich immers niet voor niets het compleetste Doe Het Zelf-warenhuis. 


De bouwmarktorganisatie Kluswijs is in het Noorden nog een redelijk onbekende speler op de markt.
Echter timmert de organisatie al jaren stevig aan de weg. Getuige de 36 Vestigingen die ondertussen door heel Nederland te vinden zijn.